Референции

Мирослав Вичев

Изпълнителен директор - Банка ДСК
Свали референция

“Банка ДСК ЕАД използва услугите на “Технотест” АД от началото на 2011 г. До сега, фирмата е сертифицирала продукти за физическа сигурност, намиращи се в различни наши обекти на територията на страната”

Петко Кръстев

Главен секретар - Българска Народна Банка
Свали референция

“През 2013г. фирма “Технотест” АД извърши оценавяне и сертификация на трезорните помещения на Българската народна банка за тяханта степен на устойчивост срещу взлом съгласно съгласно действащите стандарти за сигурност.”

Камен Велинов

Директор “Сигурност и охрана” - ОББ
Свали референция

“Желаем да уведомим всички настоящи и бъдещи клиенти на компанията за високия професионализъм и отличното качество на услугите, които предлага приосъществяването на дейността си.”

Дамян Досев

Управител - Тетраедър 49
Свали референция

”Технотест ”АД се отличава с висок професионализъм в работата си, коректност и висока степен на доверие. Ние работи от фълго време с фирмата, а работата й се характеризира с компетентност, отговорност и бързина”

Иван Мечев

"Промет сейф" ООД
Свали референция

Настоящата референция се издава от фирма "Промет сейф" ООД в уверение на това, че "Технотест" АД е коректен и надежден партньор в областта на сертифицирането на сейфове на взлом в различни класове.

Приемам Политиката за защита на личните данни на ТЕХНОТЕСТ АД и Бисквитките на този уебсайт, разгледай за Повече Информация.