60 години ТЕХНОТЕСТ

Отбелязването на 60-тият юбилей на акредитираната изпитвателна лаборатория и техническа служба за България ТЕХНОТЕСТ се проведе на 24 януари (вторник) от 18.00 часа в Централния военен клуб в гр. София. Събитието бе уважено от държавния глава и редица гости от пътно-транспортния бранш в страната.

Президентът на Република България Румен Радев отвори официалната част със слово за компанията, в което описа дейността ѝ като изключително важна за безопасността на българските граждани. Той поздрави екипа и ръководство за 60-ия рожден ден на дружеството – години на работа, с които малко фирми у нас могат да се похвалят.

Последваха речи, представяне на поздравителни адреси и връчване на награди, включително от Народно събрание, както и от дългогодишните партньори на “ТЕХНОТЕСТ” – TÜV SÜD (Германия), Министерство на транспорта съобщенията и Изпълнителната агенция “Автомобилна администрация”, изпълнителния директор на “Българска служба по акредитация” г-жа Ирена Бориславова, ректора на Техническия университет в София проф. Иван Кралов, председателя на “Асоциация на полицейските началници” г-н Любомир Йосифов, председателя на Научно-техническиа съюз по транспорта инж. Ясен Ишев и от служителя с най-дълъг стаж в компанията – от над четири десетилетия, инж. д-р Русим Русимов.

Официалната част бе закрита с реч на изпълнителния директор на “ТЕХНОТЕСТ” инж. Драгомир Мицов, който припомни на всички присъстващи най-добрите моменти от историята на фирмата, а именно: Десетте спечелени златни медала на Пловдивския панаир; кооперативното споразумение, с което най-голямата и престижна фирма за технически надзор в света TÜV SÜD признава “ТЕХНОТЕСТ” за равен партньор; нотификацията на “ТЕХНОТЕСТ” и Изпълнителната агенция “Автомобилна администрация” с Note Verbale № 344 на Република България преди близо две десетилетия. Инж. Мицов отдаде успеха на компанията на много четене, мислене и работа, отличаваща се с честност и професионализъм и повтори девиза на фирмата: “Гаранция за сигурност”. В заключение изпълнителният директор на “ТЕХНОТЕСТ” поздрави своите колеги за заслужения празник и им пожела да бъдат здрави и в това объркано време да продължат своята работа, както досега, с високо вдигнато чело!

Сподете ни в социалните мрежи!
Споделете статия
Приемам Политиката за защита на личните данни на ТЕХНОТЕСТ АД и Бисквитките на този уебсайт, разгледай за Повече Информация.